Returnarea comenzii

 Ai cumpărat simplu, returnezi simplu
Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna sau schimba în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de Royal Design International S.R.L., DOAR prin curier rapid. In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreate, taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine.

De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la adresa : Giurgiu, Com.Vanatorii Mici, Sat Vanatorii Mari, Strada Principala nr 70 , telefon: 0738359932 in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre noi.

Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie sa mentionam ca este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit, fara a fi scos eticheta produsului. Nerespectarea acestei conditii duce la respingerea cererii de retur de catre Royal Design International S.R.L.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:

a) fie sa trimiti coletele prin curier rapid la: Giurgiu, Com.Vanatorii Mici, Sat Vanatorii Mari, Strada Principala nr 70 , telefon: 0738359932

2. Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris si telefonic comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

21 Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala si eticheta.

2.2 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

2.3. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

2.6. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.

2.7. Royal Design International S.R.L.isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

3. Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre Royal Design International S.R.L, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in scris in coletul care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e. NU TRIMITETI COLETE CU RAMBURS, ACESTEA NU VOR FI ACCEPTATE !!!
 
Pentru schimb de produse, va rugam sa ne contactati pe email, facebook sau telefonic !
Persoanele ce plaseaza comanda online si nu ridica comanda de la curier vor fi blocate si nu vor mai putea sa plaseze alte comenzi pe acest site pe o perioada nedeterminata.